غذاهای محلی استان گیلان

 

خوش مزه ترین، متنوع ترین و رنگین ترین سفره های ایرانی را می توان در استان های گیلان و مازندران در شمال ایران دید. استان گیلان خوش طعم ترین و با کیفیت ترین سفره ها را برای مهمانان خود می گسترد و تقریبا" تمام انواع غذاهای مشهور ایرانی چون: انواع چلوکباب، جوجه کباب، خورش فسنجان، قورمه سبزی، آش و... در این استان به بهترین شکل ممکن تهیه می شود و علاوه بر آن ها غذاهای محلی خاص استان نیز برای مهمانان سرو می شوند. هیچ یک از گردشگران استان گیلان از این خطه ی با برکت و سرسبز گرسنه باز نخواهند گشت چرا که تنوع غذاهای محلی استان گیلان و دسرها و چاشنی هایی که همراه آن ها مصرف می شوند به حدی است که خود به تنهایی برای جذب میلیون ها گردشگر کفایت می کند حال آن که تنوع غذایی تنها یکی از انواع جاذبه های اجتماعی این دیار کم همتا است. انواع غذاهای این منطقه با برنج های خوش عطر ایرانی و سبزی ها و ترشی های محلی سرو می شوند و طعم به یاد ماندنی خود را در اذهان گردشگران تثبیت می کنند. برنج ، پلو با مغز گردو و پیاز و سیر و ماهی شور و اشپل ؛ ماهی فی ویج ، ماهی سفید ، کباب ازون برون ، خاویار، خورش های باقالی قاتق ، فسنجان ، ترش تره ، میرزا قاسمی، سبزی قورمه ، قیمه ، سیر قلیه و...، چاشنی های مختلفی چون: سیر ترشی ، هفت بجار ، خیار شور ، بادمجان ترشی و... بخشی از غذاهای محلی استان گیلان را تشکیل می دهند.

     

/ 0 نظر / 74 بازدید